Deze AI software stelt u in staat om de vervelende en tijdrovende taken in verband met sourcing te automatiseren. More details related to casino no deposit bonus codes. Door de kracht van kunstmatige intelligentie en voorspellende analyses toe te passen, worden degenen die het beste bij uw openstaande functie passen – en vooral geïnteresseerd zijn in uw kansen – geselecteerd en direct in uw e-mail inbox geleverd. Ja, zo eenvoudig is het echt.

Hoogwaardige kandidaten

Dit opent deuren. Je kunt een rol openen en meteen een lei aan nieuwe kandidaten aangeboden krijgen, zonder een vinger op te steken. De krachtige machine learning algoritmes sorteren systematisch door miljoenen potentiële kandidaten – zonder vooroordelen – om de meest gekwalificeerde en geïnteresseerde kandidaten direct aan uw team voor te stellen.

Minder kosten per nieuw personeelslid

De ontdekking, kwalificatie en outreach van uw wervingsproces gebeurt direct, niet in dagen of weken. Door het meest arbeidsintensieve deel van uw wervingsworkflow flink te versnellen, kunt u sneller mensen aannemen en de kosten per nieuw personeelslid aanzienlijk verlagen.

Meer tijd voor de recruiter(s)

Door het automatiseren van repetitieve en tijdrovende activiteiten – zoals het vinden van de best passende kandidaten en het personaliseren van outreach – worden waardevolle uren per dag teruggegeven. Tot slot kunnen uw recruiters zich richten op activiteiten met een hoge toegevoegde waarde, zoals het bieden van een optimale kandidaat-ervaring.